Vrata nove generacije, Hrast furnir

750,00 

Sodobna, inovativna, elegantna

Dimenzije:
Širina: 90 cm
Višina: 210 cm

Po naročilu je možno izdelati katero koli velikost!

Kategorija:

Product Description

Podjetje Namestnik d.o.o. predstavlja inovativna in sodobna vrata nove generacije*, ki so bila prvič predstavljena javnosti na 49. Obrtnem sejmu MOS v Celju. Vrata imajo sodoben dizajn z ravnimi linijami, brez nepotrebnih vogalov in so zato zelo všečna že na pogled.

Vrata nove generacije - Namestnik d.o.o.Nekaj ključnih prednosti vrat nove generacije:

  1. SODOBNA OBLIKA – Oblika vrat je sodobna, čista in brez nepotrebnih robov, kar prispeva k enostavnemu vzdrževanju ter lahkotnemu in elegantnemu videzu – ne le vrat, ampak celotnega prostora.
  2. DEKORJI – Širok nabor barvnih in lesnih dekorjev vam omogoča usklajevanje z vašo opremo. Vrata lahko uskladimo tudi dvostransko – z enim dekorjem na eni in drugačnim na drugi strani vrat.
  3. TRPEŽNOST, KOMPAKTNOST, LAHKOTNOST – Vrata so izdelana iz 8 mm laminatov v različnih dekorjih ali oplemenitena s furnirjem in polnjena z notranjo izolacijo ter zato lahka. Izognili pa se boste neprijetnemu občutku cenene votlosti, saj so, v primerjavi z običajnimi vrati iz 4 mm plošč in kartonskega polnila, takšna vrata bistveno bolj kompaktna in trpežna.
  4. IZOLATIVNOST – K dobri toplotni in zvočni izolaciji pripomoreta notranje polnilo iz stirodura, stiropora ali kamene volne in povečana širina pripiranja (prekrivanja vratnega krila in podboja), ki smo ga z običajnih 13 mm povečali na kar 19 mm.
  5. HITRA IZDELAVA IN CENOVNA DOSTOPNOST – Inovativen pristop k izdelavi vrat nam omogoča učinkovito proizvodnjo, z dobrim načrtovanjem in premišljeno uporabo materialov pa smo uspeli zagotoviti tudi konkurenčne cene. Zato lahko vi svojemu domu privoščite, kar si zasluži.
  6. OKOVJE – Sodobno okovje s skritimi sponami, ki je standard pri vrhunskih proizvajalcih, si zdaj lahko privoščite za bistveno bolj razumno ceno. Vrata smo opremili tudi z magnetno ključavnico, pri kateri je zapiralni jeziček sprožen samo, ko so vrata zaprta, sicer pa je skrit v mehanizmu. Nič več zatikanja in prask, samo še mehko, elegantno odpiranje in zapiranje.

Vrata nove generacije si lahko ogledate vsak delovnik na sedežu podjetja Namestnik d.o.o. v Bezeni pri Rušah. Vabljeni!

Vrata nove generacije Namestnik d.o.o.