Tel: (041) 639 000   E-pošta: info@namestnik.si

Podpora programov za razvoj podeželja

PRP Program Razvoja Podeželja Sofinanciranje EU SLO

Investicija v nove stroje podjetja Pohištvo Namestnik d.o.o.

Kratek opis: S pomočjo Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja smo lahko investirali sredstva v zamenjavo dveh strojev v delavnici, ki nam bosta prihranila čas pri izdelavi pohištva pa tudi izdelki bodo še bolj kvalitetni.

Podrobnosti razpisa

Predmet investicije je bila nabava dveh novih proizvodnih strojev, s katerima bo pospešila proizvodni proces, ter tudi pridobila nove proizvodne možnosti pri oblikovanju pohištvenih izdelkov.

Podjetje je na temelju razpisa nabavilo:

– ROBNA LEPILKA SCM OLIMPIC K360-HP T-ER1 / 2020

– RAZREZOVALKA PLOŠČ GABBIANI P 55 (33) 2020

Oba nova stroja sta nadomestila obstoječa, ki sta se večkrat kvarila in nista bila primerna za masovno proizvodnjo, ki jo ima podjetje v načrtu. Prav tako bo to osnova za podpis dolgoročnega sodelovanja za celotno opremljanje hiš za podjetje Noah hiše.

Stroji bodo nameščeni v poslovnem objektu zgrajenem leta 2016 na zemljišču v lasti družbe, ki se nahaja v občini Ruše. Lokacija nove delavnice se nahaja v novi industrijski coni Ruše, v neposredni bližini nove tovarne Geberit.

Naložbo sta financirali Republika Slovenija in Evropska Unija v okvirju Sklada za razvoj podeželja.

Logo NamestnikGLAVNE DEJAVNOSTI

Podjetje Namestnik d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2008 in je le nadaljevanje uspešne dejavnosti samostojnega podjetnika Miroslava Namestnika, ki je svoj s.p. ustanovil že leta 1999. Je majhno družinsko, a vendarle ambiciozno podjetje v panogi izdelave pohištva, ki si prizadeva postati najboljše na svojem področju.

CILJI

Namen investicije je povečati proizvodne zmogljivosti družbe ter povečati nabor izdelkov v ponudbi, da lahko družba boljše in lažje izpolnjuje svojo temeljno usmeritev. Podjetje bo dodatno zaposlilo najman enega delavca sočasno z novo investicijo in ima v načrtu dodatne zaposlitve po zagonu investicije in podpisu dolgoročnega sodelovanja z podjetjem Noah hiše.

PRIČAKOVANI REZULTATI

Rast prihodkov od prodaje in boljše sodelovanje z našimi partnerji.

Povezave za EU PRP

Program razvoja podeželja - opis

Namestnik d.o.o.

Bezena 57 A
2342 Ruše

Tel: (059) 122 499
Faks: (059) 122 499
GSM: (041) 639 000

E-pošta: info@namestnik.si
Splet: www.namestnik.si

Spremljajte nas: [addthis tool=”addthis_inline_follow_toolbox”]