Tel: (041) 639 000   E-pošta: info@namestnik.si

Storitve in izdelki

Logo NamestnikPodjetje Namestnik d.o.o. je storitveno podjetje. Osnovne storitve družbe so montaža pohištva ter izdelava pohištvenih elementov po meri naročnika, sicer pa se podjetje v zadnje čase vse bolj osredotoča na pisarniško, poslovno in laboratorijsko pohištvo, ki ga montira tudi v sodelovanju z velikimi podjetji na tem področju. Ob tem je podjetje po pogodbi uradni prodajalec bele tehnike za Gorenje.

Podjetje nudi kompletno storitev – od načrtovanja do postavitve poslovnega ali gospodinjskega pohištva ter notranjih in zunanjih vrat. Zato lahko rečemo, da se podjetje osredotoča na tri osnovne segmente izdelovanja pohištva:

 

Načrtovanje pohištva

Že nekaj let uspešno sodelujemo s arhitekturnim birojem notranje opreme KGB Studio, Katalin Grubelnik Bíró s.p., ki bo pomagal pretočiti vaše zamisli na papir. Srečamo se lahko v naši delavnici ali na vašem domu.

Izdelava pohištva za dom ali pisarno

V naši novi in sodobni delavnici izdelujemo kuhinje, kopalnice, notranja in zunanja vrata, vrtno pohištvo, ograje, stopnice, vgradne omare, mize, spalnice, pisarne, poslovno ter laboratorijsko pohištvo in drugo. Izdelujemo tudi izdelke iz Kerrocka, predvsem za kuhinjski ter laboratorijski program (pulti in podobno).

Montaža pohištva

Z dolgoletnimi izkušnjami lahko za vas zmontiramo praktično karkoli … od pohištva, ki ga izdelamo mi do Ikea kuhinj ali drugega pohištva, od vgradnih omar za gospodinjstva do laboratorijskega pohištva in ostalega pohištva za poslovne prostore.

 

Podjetje nudi tudi naslednje storitve:

Druge storitve:

  • izdelava stopnic,
  • menjava podbojev
  • in še veliko več.

Namestnik d.o.o.

Bezena 57 A
2342 Ruše

Tel: (059) 122 499
Faks: (059) 122 499
GSM: (041) 639 000

E-pošta: info@namestnik.si
Splet: www.namestnik.si

Spremljajte nas: [addthis tool=”addthis_inline_follow_toolbox”]