Tel: (041) 639 000   E-pošta: info@namestnik.si

Pisarna s hrbtenico

Pisarna s hrbtenico
UPORABNA, SODOBNA, ELEGANTNA, MOČNA.

Ideja za »pisarno s hrbtenico« se je porodila na obisku pri eni od naših strank. Tam so omare v pisarni grozile, da se bodo zrušile same vase, saj so se police, polne fasciklov, pod njihovo težo upogibale kot smuči. Zato smo se odločili izdelati pisarno, ki ne bo imela takšnih težav. Pisarno, ki bo močna, trpežna, sodobna in uporabna.

Pisarna s hrbtenico - prednosti - Namestnik d.o.o.Police v naših omarah se ne povesijo, saj smo zanje izbrali debelejši iveral. Hrbti omar so običajno zapolnjeni s tanko, upogljivo ploščo. Naša pisarna pa ima dobro hrbtenico – polno ploščo debeline 19 mm, ki omogoča tudi montažo dodatnih nosilcev za police. Stranice omar lahko izberete v standardni 19-milimetrski ali močnejši 25-milimetrski debelini. Štirje sodobni, sveži in umirjeni odtenki pa omogočajo ureditev prostora, ki bo vašemu podjetju v ponos in veselje.

Če želite pridobiti predračun za izdelavo vaše “Pisarne s hrbtenico,” KLIKNITE TUKAJ in izpolnite spletni obrazec.

Pisarna s hrbtenico - visoka omara - Namestnik d.o.o.Pisarna s hrbtenico - nizka omara - Namestnik d.o.o.Pisarna s hrbtenico - omara s polico - Namestnik d.o.o.Pisarna s hrbtenico - predalniki - Namestnik d.o.o.Pisarna s hrbtenico - mize - Namestnik d.o.o.

Namestnik d.o.o.

Bezena 57 A
2342 Ruše

Tel: (059) 122 499
Faks: (059) 122 499
GSM: (041) 639 000

E-pošta: info@namestnik.si
Splet: www.namestnik.si

Spremljajte nas: [addthis tool=”addthis_inline_follow_toolbox”]