Tel: (041) 639 000   E-pošta: info@namestnik.si

Notranja vrata nove generacije

Vrata nove generacije*
INOVATIVNA, SODOBNA, ELEGANTNA.

Podjetje Namestnik d.o.o. predstavlja inovativna in sodobna vrata nove generacije*, ki so bila prvič predstavljena javnosti na 49. Obrtnem sejmu MOS v Celju. Vrata imajo sodoben dizajn z ravnimi linijami, brez nepotrebnih vogalov in so zato zelo všečna že na pogled.

Če želite pridobiti predračun za izdelavo vaših notranjih vrat nove generacije, KLIKNITE TUKAJ in izpolnite obrazec.

Vrata nove generacije Namestnik d.o.o.

Vrata nove generacije Namestnik d.o.o.

“Čeprav je ta trg precej zasičen, je inovativen pristop ustvaril povsem nov način izdelave notranjih vrat skupaj s podboji. Vrata imajo sodoben dizajn z ravnimi linijami, brez nepotrebnih vogalov in so zato zelo všečna že na pogled. Narejena so izključno iz iveral plošč z notranjo izolacijo. Takšna vrata so na videz nekoliko masivnejša kot standardna notranja vrata, hkrati pa lahka (zaradi izbranih materialov) ter bistveno bolj izolativna (tako toplotno kot tudi zvočno). Cenovno so takšna vrata precej konkurenčna drugim vrstam notranjih vrat na trgu,” je glede vrat nove generacije zapisal Miroslav Namestnik, ustanovitelj in lastnik podjetja Namestnik d.o.o.

Vrata so izdelana iz 8 mm laminatov v različnih dekorjih ali so oplemenitena s furnirjem. Opremljena so tudi z notranjo izolacijo. Takšna vrata so bolj trpežna in kompaktna kot standardna notranja vrata, hkrati pa lahka, z odličnimi toplotnimi in zvočnimi izolacijskimi lastnostmi ter cenovno ugodna glede na vse prednosti in kvaliteto izdelave. Oblika je sodobna in čista, brez nepotrebnih robov. Širok nabor dekorjev vam omogoča usklajevanje z vašo opremo, po potrebi tudi dvostransko. Piko na pa doda še sodobno okovje s skritimi sponami in magnetno ključavnico za mehko zapiranje.
Vaša nova vrata so lepa, sodobna in elegantna.

Vrata nove generacije si lahko ogledate vsak delovnik na sedežu podjetja Namestnik d.o.o. v Bezeni pri Rušah. Vabljeni! Fotografije izdelanih vrat so na voljo v foto galeriji.

* Patentna prijava št. P-201600116 pri Uradu RS za intelektualno lastnino

Namestnik d.o.o.

Bezena 57 A
2342 Ruše

Tel: (059) 122 499
Faks: (059) 122 499
GSM: (041) 639 000

E-pošta: info@namestnik.si
Splet: www.namestnik.si

Spremljajte nas: [addthis tool=”addthis_inline_follow_toolbox”]