Vrata nove generacije na 49. sejmu MOS

49. MOS v Celju - bannerPodjetje Namestnik d.o.o. se je letos prvič predstavilo na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju. Predstavilo se je predvsem s svojimi inovativnimi vrati nove generacije, ki so bila na ogled na sejmu ter s poslovnim pohištvom za pisarne, ki ga izdeluje v sodelovanju s projektnim birojem KGB Studio.

Podjetje je pred kratkim drzno stopilo na trg izdelave notranjih vrat. “Čeprav je ta trg precej zasičen, je inovativen pristop ustvaril povsem nov način izdelave notranjih vrat skupaj s podboji. Vrata imajo sodoben dizajn z ravnimi linijami, brez nepotrebnih vogalov in so zato zelo všečna že na pogled. Narejena so izključno iz iveral plošč z notranjo izolacijo. Takšna vrata so na videz nekoliko masivnejša kot standardna notranja vrata, hkrati pa lahka (zaradi izbranih materialov) ter bistveno bolj izolativna (tako toplotno kot tudi zvočno). Cenovno so takšna vrata precej konkurenčna vrstam notranjih vrat na trgu,” je glede vrat nove generacije zapisal Miroslav Namestnik, ustanovitelj in lastnik podjetja Namestnik d.o.o.

Nekaj ključnih prednosti vrat nove generacije:

Vrata nove generacije - Namestnik d.o.o.

  1. SODOBNA OBLIKA – Oblika vrat je sodobna, čista in brez nepotrebnih robov, kar prispeva k enostavnemu vzdrževanju ter lahkotnemu in elegantnemu videzu – ne le vrat, ampak celotnega prostora.
  2. DEKORJI – Širok nabor barvnih in lesnih dekorjev vam omogoča usklajevanje z vašo opremo. Vrata lahko uskladimo tudi dvostransko – z enim dekorjem na eni in drugačnim na drugi strani vrat.
  3. TRPEŽNOST, KOMPAKTNOST, LAHKOTNOST – Vrata so izdelana iz 8 mm laminatov v različnih dekorjih ali oplemenitena s furnirjem in polnjena z notranjo izolacijo ter zato lahka. Izognili pa se boste neprijetnemu občutku cenene votlosti, saj so, v primerjavi z običajnimi vrati iz 4 mm plošč in kartonskega polnila, takšna vrata bistveno bolj kompaktna in trpežna.
  4. IZOLATIVNOST – K dobri toplotni in zvočni izolaciji pripomoreta notranje polnilo iz stirodura, stiropora ali kamene volne in povečana širina pripiranja (prekrivanja vratnega krila in podboja), ki smo ga z običajnih 13 mm povečali na kar 19 mm.
  5. HITRA IZDELAVA IN CENOVNA DOSTOPNOST – Inovativen pristop k izdelavi vrat nam omogoča učinkovito proizvodnjo, z dobrim načrtovanjem in premišljeno uporabo materialov pa smo uspeli zagotoviti tudi konkurenčne cene. Zato lahko vi svojemu domu privoščite, kar si zasluži.
  6. OKOVJE – Sodobno okovje s skritimi sponami, ki je standard pri vrhunskih proizvajalcih, si zdaj lahko privoščite za bistveno bolj razumno ceno. Vrata smo opremili tudi z magnetno ključavnico, pri kateri je zapiralni jeziček sprožen samo, ko so vrata zaprta, sicer pa je skrit v mehanizmu. Nič več zatikanja in prask, samo še mehko, elegantno odpiranje in zapiranje.

Vrata nove generacije si lahko ogledate vsak delovnik na sedežu podjetja Namestnik d.o.o. v Bezeni pri Rušah. Vabljeni!

Več fotografij je na voljo tudi v galeriji.

Vrata nove gerenacije - Namestnik d.o.o.

About the author: Admin